torstai 30. marraskuuta 2017

Hau hau pus pussissa!

Viime viikonloppuna Nupulla ja Jujulla oli todelliset kissanpäivät, joiden rinnalla mammuttimarkkinat, hintahulinat ja kaikenlaiset Black Fridayt ovat pientä lientä. Lanttiakaan emme tuhlanneet, mutta silti Hupsujen kaapit täyttyivät ihanista yllätyksistä ja herkuista. Eikä siinä vielä kaikki, vaan kissat saivat myös hurjasti huomiota ja emokissi mukavaa seuraa.
 
Ja kaikki tämä ihanuushan sai alkunsa hartaista marraskuvauksista...

Jälleen kerran sain huomata yesman-filosofiani iloiset puolet: kun lupautuu yhteen hauskaan juttuun, siitä saattaa seurata toinenkin mukava juttu. Niin kävi myös kissablogikalenterin kanssa. Tilausta tehdessäni nimittäin selvisi, että asumme melko lähellä tempauksen organisaattoreita, Pikkukissaa ja piipittäjää. Olisin mielelläni kutsunut pikkukisut meille tekemään kokovertailua räggärimötkäleiden kanssa, mutta koska kissaemot ovat liikkuvaisempaa sorttia kuin heidän pienokaisensa, meille piipahtikin lauantaina kylään Amen ja Tuiken kirjuri Tiuke.
 
”Katsokaa, mitä kaikkea Amen ja Tuiken äiskä meille toi!
Meidän emokin sai levyn lempparisuklaatiaan!”

Kuten arvata saattaa, kissaihmisiltä ei juttu lopu kesken, ja Nuppu ja Juju käyttäytyivät oikein reippaasti eivätkä menneet aneemiseen lapamatomoodiin. Juju varsinkin esitti innokkaasti temppujaan ja nuuskutteli niin kuin kunnon vihikoiran kuuluukin. Hauvamaisuus huipentui, kun puudelimme pääsi maistelemaan Tiuken tuomia nameja:
  
Jujua nauratti, kun se huomasi pussissa Hau Hau Champion -logon!

Sitten se pyysi, että mama sanoisi taas
”Se on hau hau” ja avaisi pussin näppärillä sormillaan.

Kis kis löysi pus pussista jotakin, joka on niin hyvää, ettei sanotuksi saa!

Autuas ilme puhukoon siis puolestaan!

Juju jäi heti koukkuun kanakierteisiin, mutta Nuppu-reppana
on jo niin tottunut omiin ruokarajoitteisiinsa,
ettei edes tajunnut kerjätä uutuusherkkuja.

Voisi kuvitella, että meillä oli jo joulua riittämiin, mutta sunnuntaina luoksemme saapui vielä kaksi serkuntyttöä, jotka olivat päättäneet niin ikään hemmotella Nuppua ja Jujua:
 
Herkkukokoelmamme kasvoi lohinameilla, jotka nekin saivat
Jujun huulet lopsuttamaan ja suun maiskahtelemaan!

Juju esitti taas vieraille parhaat shownumeronsa, ja koska meillä on nyt niin paljon oppimisintoa buustaavia palkintonekkusia, päätin istuttaa Jujun pitkästä aikaa koulunpenkille uusia taitoja harjoittelemaan.

 
Mallorcalta hankittu kilikello teki paluun.
Mitähän haluaisin sun tekevän, Huitsi?

Ihanaa bachataa, mutta keksitkö jotain muuta?
Voisiko se liittyä jotenkin tuohon kelloon?

Niin musikaalinen kuin Juju onkin, se vierastaa kellon kilahdusta.
 
Se yritti soittaa kelloa ihan hiljaa ajatuksen voimalla mutta päätti lopulta ottaa tassut käyttöönsä.

Hieno poika! Tuollainen hellä hipaisu riittää! Maistuisiko Hau Hau?
 
Vai riittääkö palkinnoksi eskimopusu porkkanahiiren kanssa?

  
Tämä herkku sopii Nupunkin ruokavalioon!

Suurkiitos Tiukelle kivasta visiitistä (josta voi lukea lisää täältä) ja upean kissablogikalenterin järjestämisestä! Tämä kissaemo aikookin tehdä lähiaikoina kävelyretken, joka suuntautuu kohti Pikkukissaa ja Piipittäjää. Paluumatkalla kainalossa onkin sitten se kaikkien aikojen paras kalenteri!

23 kommenttia:

  1. Ihana "naapuri" teillä ja tuliaisina saitte tosi kivoja tuliaisia! Minäkään en tykkää kellon kilahduksesta, mutta kun oikein emäntä on tiukka ja vaatii kilautusta, jotta saan herkkua, niin pitää joskus sitten kilauttaa... - Pepsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi mukavaa, kun meilläkin on nyt kissabloginaapurit! Mä lähdin lopulta eri huoneeseen kelloa pakoon, niin mama tajusi viedä sen pois ja aloittaa mun kaa futistreeit. T. Juippu

      Poista
  2. Siis hau hau on ihan maistuvaa? Ja sitä voi oikeesti syödä?!
    Kivaa kun blogistaniasta saa uusia kamuja. Meki yritetään narrata teidän mamia kylään ;)
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hau hau oli selvästi vau vau! Ja kun se on silkkaa lihaa, niin ei ole väliä, onko popsijaosapuolena koira vai kissa. :) Kylläpä muuten houkuttaa tuo teidän kyläkutsu!!! Toivotaan, että onnistuisi! :)

      Poista
  3. Teillehän tuli joulu etuajassa ainakin lahjoista päätellen. Kissa- ja eläinihmiset on aina mukavia vieraita. :) Tuo kanakierre näyttää ihan vastaavalta kuin primacatillakin on pätkittyinä, varmasti maistuu ja ehkä se kellokin vielä kilahtaa. Lähellä ainakin jo olette. ^.^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaan ihan hemmoteltuja kaikki kolme - ja miehellekin ne suklaat maistuvat, joten itse asiassa kaikki neljä! En raaskinut enää maanitella Jujua kellon ääreen, mutta nyt on meneillään jalkkisturnaukset hauhaunamien voimalla. :-D

      Poista
  4. Meillä kun Ame on sellainen koirakissa niin on opittu katselemaan herkkuja niiltä hau hau hyllyiltä. Löytyy tosi paljon kaikkia hyviä täyslihajuttuja. Kissojen herkuista monet kun ei ole täyslihaa. Ja muutenkin käsitykseni mukaan primacat on hau haun kissaversio. 😸

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja oli tosi kiva käydä kylässä kun olette niin ihania! 😻

      Poista
    2. Kiitos! :))) Vaikka Primacat ja Hau hau olisivat täysin samaa kamaa, niin Jujusta on coolimpaa, kun pussissa on hauvan kuva. Onhan sen identiteetti yhtä paljon canine kuin feline. :o) Näkemisiin!

      Poista
  5. Hurjan paljon herkkuja, kiva kun on ystäviä niin herkut ei lopu kesken :)
    Hyviä kuvia taas ja mallit on niin söpöjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jujusta oli nyt tavallista helpompi hymyillä kameralle, kun oli nameja ja leluja joka puolella. Kyllä nuo Neron ja kaverien lihatuotteet naukumaukuillekin maistuvat. :-P

      Poista
  6. Kyllä kissa(blogi)-ihmiset on parhaita, kun tajuavat muistaa kissojakin kylään tullessaan. :) Ja tuo kello on muutes tosi hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Ja on se vain ihanaa, kun voi höpöttää kissoista ilman turhaa himmailua ja pohdintaa, että jokohan meni överiksi. :-D Kello olisi huippukiva, jos sitä voisi A) tuunata vähän hiljaisemmaksi ja B) muuttaa sana "beer" muotoon "kanakierre". :o)

      Poista
  7. Varo vaan, ettei Juju kohta ala haukkumaan, kun tulette töistä kotiin! :D Me aina varoitellaan Sasua, ettei kannata syödä kissojen ruokia, kun niiden syömisen jälkeen se alkaa maukumaan... On ruoat jääneet syömättä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auts, en tullut ajatelleeksi tuota sivuoiretta! :-D Vielä ei ole Juitsi päästänyt muita äänteitä kuin moukutusta ja kirnutusta. Saas nähdä, meneekö sitten ihan hauvarähinäksi, kun kierteet loppuvat!

      Poista
  8. Kissaihmisten veirailut on parhaita! Tuliaiset on osuvia ja jutunaiheet ei lopu ihan heti 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! :) Ihan turhaan silloin aikoinaan jännitin kissabloggaajatapaamisia. Eihän kissaihmisten kanssa voi kuin viihtyä!

      Poista
  9. Ei haluta olla ilonpilaajia, mutta ettei tässä nyt vain olisi käynnissä salaliitto, jonka tavoitteena on koirien maailmanvalloitus? Ilonalla ja Zetorilla oli se väärän lajin raksu ja teillä hau hau -nameja. Täytyy olla tarkkana.

    Kivoja tuliaisi kyllä silti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koirat taitavat trendata tällä hetkellä, mutta me rakastetaan vuhkujakin, joten annetaan niiden vähän valloittaa maailmaa. Juju siellä etukuonossa. :-D Kun Juju näki Ilonan ja Zetorin hauvanamin, se lipaisi heti ahnaasti huuliaan!

      Poista
  10. Hauska lukea näitä tapaamiskertomuksia bloggaajien kesken, ja olipa kivat tuliaiset! Kovasti näyttää Jujulle maistuvan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jujulla on nyt ollut oikea herkkutaivas - ja sen päälle vielä ekstrapaljon aktivointia, joten visiitti oli kyllä onnistunut. On aina hauskaa nähdä omia kissoja muiden blogeissa ja vastaavasti kaapata muita blogikisuja tänne meidän hoodeille. :)

      Poista
  11. Voi miten kivaa kun saitte kissablogi vieraita! Mullakin on ikävä ihanaa Nuppua ja Jujua <3 meiltäkin löytyy koirien kanakiekuroita kaapista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun pitää tulla jokin kerta täälläpäin käydessäsi meille Huppua ja Nuitsia paijaamaan! :o) Nuppu haluaisi paikkailla käytöstään, kun oli viimeksi vähän outo peppujuttuineen. :-D En kerro Jujulle, että teilläkin on koirakiekuroita kaapissa! Se tulee vielä ja vohkii ne ahneuksissaan!

      Poista